Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Verktyg för Sökoptimering"

Verktyg för sökoptimering

Vi har verktygen för lyckad sökoptimering.

Att Google idag är ett av de viktigaste medierna att hålla koll på som företag och marknadsförare är det få som säger emot men hur får man koll?

Brandson Intelligence™ hjälper dagligen 100-tals företag att hålla koll på hur deras hemsidor rankar vid sökningar på deras strategiskt viktiga sökbegrepp.

För oss som leverantör av sökmotoroptimering är vårt verktyg helt avgörande för att snabbt upptäcka brister och fluktuationer i resultaten.

Ett verktyg för sökoptimering som talar direkt med hemsidan

För 10 år sedan var hemsidan en statisk plats för information om företaget. Idag är hemsida levande och en plattform för marknadsföring av företagets produkter och tjänster. Förutom att ha ett bra innehåll och en smart sidstruktur måste tekniken uppfylla Googles (och andras) riktlinjer.

Brandson Intelligence™ kommunicerar direkt med webbplatsen och testar hemsidans teknik utifrån ett 50-tal givna parametrar som alla sammantaget är viktiga för att sökmotorerna skall förstå och ”gilla” hemsidan.

Om ett fel uppstår kan man med Brandson Intelligence™ snabbt få information om detta och åtgärda problemet. I vår heltäckande tjänst Brandson Search™ så ingår inte bara det faktiska arbetet för att nå rätt ranking utan även hela systematiken bakom.

Verktyg håller koll men sökoptimering är ett hantverk

Det finns idag inga verktyg som kan ersätta hantverket då vi anser att varje hemsida är unik och kräver en skräddarsydd strategi och tillvägagångssätten skiljer sig från gång till annan.

Vi arbetar med tydliga och beprövade processer men vilket steg i processen vi lägger tonvikten på beror på Era förutsättningar.

Vill du veta mer om våra verktyg för sökoptimering?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!