Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Vad kostar sökoptimering?"

Vad kostar sökoptimering?

Prata med oss om sökoptimering.

Sökmotoroptimering är det löpande arbete som läggs ned på en hemsida för att den skall synas bättre i Googles sökresultat. Arbetet styrs av en strategi där ett antal strategiskt viktiga sökbegrepp ligger i fokus.

Många är dem som frågar oss vad sökoptimering kostar men det finns inget generellt svar på den frågan. Därför arbetar vi med en resultatbaserad prismodell för Brandson Search™.

Kostnaden för sökoptimeringen beror på resultatet

Betalning av tjänsten sker endast då Er hemsida rankar på första sidan av sökresultatet vid en specifik sökning, om ni inte syns betalar ni heller ingenting. Det är vad sökoptimering med Brandson Search™ kostar.

Det första steget är att ni som kund tillsammans med en utav våra projektledare tillsammans tar fram ett antal strategiska sökbegrepp för verksamheten som ligger till grund för den kommande sökoptimeringen.

Våra tjänster inom sökmotoroptimering

Vi har ett set av tjänster som syftar till att driva trafik, öka förtroendet för Ert företag och säkerställa att webbplatsen driver reella kontakter och förfrågningar.

Utöver våra direkta tjänster kan vi som digital byrå erbjuda strategisk rådgivning och löpande bollplank.

  • Brandson Search™ – sökmotoroptimering
  • Brandson Ads™ – Optimering av Google AdWords-kampanjer
  • Retargeting – Bannerannonsering för alla dem som besökt er webbplats
  • Brandson Web – Helhetsproduktioner av säljande webbplatser
  • Brandson Talk! – Konvertera fler besökare på webbplatsen till kunder

Alla våra kunder är olika men ett vanligt avtal brukar innehålla ca. 15 – 20 strategiska sökbegrepp. Är Ni verksamma över hela Sverige och behöver en bredare strategi har vi självklart möjlighet att lösa det också. Vissa av våra kunder arbetar med över 400 strategiska sökbegrepp. När strategin är beslutad sätts ett maxpris, dvs hur mycket det kostar per månad då samtliga sökbegrepp rankar på första sidan av sökresultatet.

Träffa oss gärna så berättar vi mer om hur sökoptimering går till i praktiken och vad det skulle kosta för Ert företag.

Vill du veta mer om kostnaden för sökoptimering?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!