Synas på Google

Vi kan göra er synliga på Google med optimering!

Kontakta oss

Optimera er marknadsföring via Google

Vi hjälper er att synas på Google, från analys till resultat. Med välbeprövad metodik och egenutvecklade mjukvaror kan vårt team positionera ert företag högt i sökmotorerna.

 • Alla kompetenser i ett paket
 • Resultatbaserad prismodell
 • Över 300 lyckade case
 • Ökad försäljning & varumärkeskännedom

Att synas på Google kan vara avgörande för att skapa nya affärer. Dagligen görs det över 55 miljoner googlingar – bara i Sverige! Ta vara på möjligheterna att synas när era potentiella kunder är ute och söker efter er.

Hur ska man då göra för att faktiskt synas på de sökningar som har möjlighet att generera affärer för ditt företag? Kontakta oss så berättar vi mer om hur ett samarbete skulle kunna se ut!

Mikael Lundgren
Mikael Lundgren

Digital sälj- och marknadsstrateg

+46 (0) 73 513 08 47

mikael.lundgren@brandson.se


Vi erbjuder:

 • Långsiktig planering för er optimering på Google.
 • Inledande analys av din webbplats, målgruppens sökbeteenden och branschen.
 • Planering utifrån ditt varumärke och potential till att generera affärer genom att synas på Google.
 • Gemensamt uppsatta mål där konvertering efter synas på Google. Ett klick på Google är inte värt något om det inte leder till en affär.
 • Analys av gapet mellan ditt företag och marknaden. Vi syfta till att ditt företag ska synas på Google med hjälp av våra strategier.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med någon av våra strateger redan idag så att ditt företag kan synas på Google.

Hjälp med SEO

Använd ett effektivt sätt att marknadsföra

Traditionell marknadsföring används flitigt idag, men det har sina brister. Det är svårt att veta hur många som ser er annons, vad den ger för effekt i form av konkreta affärer, och framförallt är det dyrt.

Att använda marknadsföring på Google är något Brandson tror på. I Sverige görs det ca 40 miljoner sökningar på Internet varje dag och omkring 90 % av dessa görs på Google.

Marknadsföring på Google kan göras på flera olika sätt, antingen genom sökordsoptimering eller Google Ads (före detta AdWords). Fördelen med dessa är att, tillsammans med Googles övriga verktyg, får du full mätbarhet och kan modifiera dina kampanjer utifrån vad som ger bra avkastning.

Det är viktigt att arbeta aktivt med sin marknadsföring, speciellt den på Google. Men de flesta företag har varken tid eller kunskap att göra det på bästa sätt. Dock kan alla företag i dagens läge få fler affärer genom att använda marknadsföring på rätt sätt, dvs. mot rätt målgrupp.

Hjälp med Google Ads

Optimera er marknadsföring via Google

Vi hjälper er att synas på Google, från analys till resultat. Med välbeprövad metodik och egenutvecklade mjukvaror för optimering på Google kan vårt team positionera ert företag högt i sökmotorerna.

 • Alla kompetenser i ett paket
 • Resultatbaserad prismodell
 • Över 300 lyckade case
 • Följ din utveckling med vår mjukvara Bi3
 • Ökad försäljning & varumärkeskännedom

Finns du inte på Google så finns du inte. Nästa så är det idag för många när de säker efter produkter och tjänster. Bara i Sverige görs det runt 35 miljoner sökningar på Google varje år. Att inte synas på Google betyder därför allt!

Hur ska man då göra för att faktiskt synas på de sökningar som har möjlighet att generera affärer för ditt företag? Det är här Brandson kommer in.

Google-optimering

Brandson har kunskaperna som krävs kring Googles optimering internt vilket gör att du som kund kan vara säker på att allt sköts med högsta kvalitet i varje led, till ett bra pris och att alla delar av arbetet sker utifrån de gemensamt uppsatta målen. Det här kallar vi Brandson SEO™.

Att lyckas med sin Google-optimering är svårt om man inte kan lägga ner den tiden som faktiskt krävs. Det är ofta svårt för många företag och det är få som kan anställa personer som är dedikerade till företagets optimering på Google.

Det krävs dessutom goda kunskaper om både marknadsföring och affärsnytta. Det här gör att priset för att hantera Google-optimeringen lätt kan bli högre än beräknat när allt ska hanteras inhouse.

Google-optimering handlar om att välja ut strategiska sökord för din marknad, men vi på Brandson nöjer oss inte där. Vi arbetar långsiktigt med våra kunders Google-optimering och tar det ett steg längre.

I arbetet med optimeringen ingår:

 • Tekniker – Säkerställer att den tekniska plattformen fungerar.
 • Copywriters  – Skapar innehåll.
 • Sökspecialister – Implementerar och säkerställer arbetet över tid.

Vi skapar oftast kundens Google optimering från grunden för att verkligen säkerställa att det blir rätt från början och att Ni får rätt värde för priset Ni betalar.

Brandson SEO

Läs mer om Brandsons tjänster