Sökmotorkonsult

Är ni på jakt efter någon som kan sökmotorer utan och innan?

Kontakta oss

Nå toppen av Google med en Sökmotorkonsult!

Varmt välkommen till Brandson, er sökmotorkonsult som kommer ta er till toppen av Google-sökningarna. Vi har sedan starten 2009 haft som mål att bli den bästa sökmotorkonsulten på marknaden, och idag 10 år senare har vi kommit väldigt långt på vägen dit.

Vi har hjälpt över 300 företag med deras digitala närvaro och trafikdrivande insatser. Detta i form av bland annat nya hemsidor, sökordsannonsering och som sökmotorkonsult. För oss är det viktigt att du som kund hos oss ser värdet i vårt arbete och att vi når en gemensam grund att stå på.

Vi vill sätta oss in i dina affärsmål och förstå dig och dina kunder bättre, för på så sätt kan vi leverera en ännu bättre tjänst till er. Vi vill hjälpa er nå era kunder med ert budskap, därför är det viktigt att vi som sökmotorkonsult förstår deras sätt att söka och tänka.

Alexander Dypbukt
Alexander Dypbukt

Digital sälj- och marknadsstrateg

+46 (0) 73 600 16 84

alexander.dypbukt@brandson.se


Vårt erbjudande

När du är kund hos oss på Brandson så får du mycket mer än bara en sökmotoroptimerad hemsida. Vi levererar det vi kallar affärsdriven SEO. Vi lägger stor vikt vid tydlig rapportering med mätbara resultat där du kan följa utvecklingen av optimeringen. Du får bland annat detta när du väljer Brandson som din sökmotorkonsult:

 • Strategiskt utvalda sökord
 • On- och Off-page-optimering
  • Ofta i form av optimerade landningssidor som talar ett tydligt språk med era potentiella kunder
 • Övervakning av er hemsida samt dess positionering på Google
 • Månadsrapporter med uppföljning
 • Trafik- och konverteringsdata via bland annat
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Data Studio

Vårt erbjudande fungerar såpass bra att vi är villiga att ta stor del av affärsrisken. Vill du veta mer om detta och vårt arbete?

Ja, jag vill veta mer!

Låt oss vara er sökmotorkonsult!

Med vår långa erfarenhet av sökmotoroptimering så kan du vara säker på att vi är rätt val av sökmotorkonsult för dig. Vi gör vårt yttersta för att våra kunder ska känna sig omhändertagna. Tack vare våra egenutvecklade system och tillvägagångssätt så har vi alltid full koll på er hemsida och era positioner på Google. Varför inte skicka iväg ett kontaktformulär, eller kanske slå oss en signal, så du får veta mer om oss och vad vi kan göra för er? Vi ser fram emot att få höra från er!

Kontakta oss

Läs mer om Brandsons tjänster