Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Säljande hemsida"

Säljande hemsida

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera säljande hemsidor.

Vi har utvecklat säljande hemsidor till företag i över fem år, vi vet att en säljande hemsida behöver inge förtroende åt potentiella kunder och partners och är en viktig kanal för att sprida information om företags produkter och tjänster. Vi har idag kontor i Stockholm och Gävle och har utvecklat säljande hemsidor till företag i hela landet.

De flesta av våra kunder är företag som säljer tjänster och sällanköpsvaror till konsumenter eller B2B-företag. Det innebär att vi är vana vid att skapa säljande hemsidor som inriktar sig på att få potentiella kunder till att ta kontakt.

Vill man ha en säljande hemsida idag är det viktigt att den fungerar på olika typer av enheter. 35 procent av hemsidornas besökare kommer idag från smartphones och surfplattor i Sverige. Även i ett sökperspektiv är det viktigt, Google har börjat att straffa de hemsidor som inte anpassar sig efter olika enheter i sökresultaten.

Vi tar hand om allt som rör din hemsida

Vi har ett helhetskoncept där vi med strategisk kompetens, guidar er rätt i projektet. På Brandson har vi alla kompetenser under samma tak. Vi tar hand om strategi, design, programmering och webbplatsprestanda. Vi kan även ta hand om hosting.

Om du är på jakt efter en säljande hemsida till företaget tveka inte att kontakta oss. Välkommen!

Vill du veta mer om säljande hemsidor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!