Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Resultatbaserad Sökmotoroptimering"

Resultatbaserad sökmotoroptimering SEO

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera en lyckad sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimering är det löpande arbete som läggs ned på en hemsida för att den skall synas bättre i Googles sökresultat. Arbetet styrs av en strategi där ett antal strategiskt viktiga sökbegrepp ligger i fokus.

Vi vet att det är frustrerande att betala för en tjänst som inte levererar det resultat man hoppas på och har därför sedan 2009 erbjudit resultatbaserad sökmotoroptimering.

Resultatbaserad sökmotoroptimering med oss innebär att ett helt team av nödvändiga kompetenser, speciellt framtagna mjukvaror och projektledare arbetar behovsrelaterat med Er hemsida för att säkerställa positioneringen vid sökningar på de strategiskt viktiga sökbegreppen.

Betalning av tjänsten sker endast då Er hemsida rankar på första sidan av sökresultatet vid en specifik sökning, om ni inte syns betalar ni heller ingenting. Det är resultatbaserad sökmotoroptimering med Brandson.

Hur går sökmotoroptimering till?

Det första steget är att ni som kund tillsammans med en utav våra projektledare beslutar ett antal strategiskt viktiga sökbegrepp som ligger till grund för det arbete som skall utföras. Ett vanligt avtal med oss innehåller ca 20 sökbegrepp men företag med många olika geografiska marknader kan inte sällan köpa 100 eller 200 sökbegrepp.

När strategin är beslutad sätts ett maxpris, dvs hur mycket det kostar per månad då samtliga sökbegrepp rankar på första sidan av sökresultatet. Avtalet signeras och Ert kundteam planerar och genomför uppstartsfas och därefter löpande arbete för att förbättra eller bibehålla uppnådda resultat.

Träffa oss gärna så berättar vi mer om hur resultatbaserad sökmotoroptimering går till i praktiken och vad det skulle innebära för Ert företag.

Vill du veta mer om resultatbaserad sökmotoroptimering?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!