Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Responsiv hemsida WordPress"

Responsiv hemsida stockholm pris

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera responsiva hemsidor.

Vi tror att du är på jakt efter en webbyrå som kan utveckla responsiva hemsidor i WordPress. Vi skapar alla våra kunders hemsidor så att de är anpassade för alla olika plattformar som används idag, dvs. responsiva.

Detta gör att din nya hemsida kommer fungera lika bra på mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Att ha en responsiv hemsida blir viktigare och viktigare idag. Nästan en fjärdedel, 23 procent, av alla hemsidebesök i Sverige görs från en smartphone, 12 procent görs från en surfplatta och antalet ökar konstant. Vi har utvecklat hemsidor åt våra kunder i över fem år och har idag en lång erfarenhet av att skapa responsiva hemsidor i WordPress.

WordPress som vi använder som plattform när vi skapar hemsidor gör det enkelt för er att göra förändringar på er hemsida som t.ex. att lägga till, ändra eller ta bort sidor och information. Under utvecklingsprojektet kommer vi se till att ni känner er bekväma med att arbeta med er nya hemsida.

Vi håller i projektets slutskede en utbildning tillsammans med er för att ni ska komma igång så snabbt som möjligt. Vi erbjuder även möjlighet till support och löpande stöd för att ni ska känna er trygg med er nya hemsida.

Vad är priset för en responsiv hemsida?

Brandson är en av Stockholms främsta webbyråer när det kommer till responsiva hemsidor i WordPress. Priset kan variera beroende på komplexitet, behov och önskemål. Vi har utvecklat mindre till större hemsidor med olika grad av komplexitet. Vi tar fasta priser för utvecklingen och stänger inte projektet förens ni känner er nöjda.

Ta gärna en titt på våra referensprojekt eller kontakta oss för mer information.

En helhetslösning

På Brandson kan vi även ta hand om hostingen av er hemsida, vi erbjuder skalbar hosting till fast pris. Våra kunder uppskattar att vi erbjuder personlig service och att ha en egen kontaktperson för sina webbfrågor.

Vill du veta mer om responsiva hemsidor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!