Organisk Sökmotoroptimering

Nå förstaplatsen på Google

Kontakta oss

Man brukar dela upp sökmarknadsföring i två spår, den betalda sökannonseringen (Google AdWords) samt den organiska sökmotoroptimeringen. Båda kanalerna kan vara oerhört effektiva i en marknadsmix eller som enskild insats i ett företags marknadsföring.

Tanken med respektive spår är densamme, att potentiella kunder skall exponeras för företagets hemsida och i förlängningen bli nya kunder. Tillvägagångssättet däremot kan skilja sig markant.

Organisk sökmotoroptimering innebär att vårt kundteam aktivt arbetar med Er hemsida utifrån våra egna och sökmotorernas riktlinjer.

 

Mikael Lundgren
Mikael Lundgren

Digital sälj- och marknadsstrateg

+46 (0) 73 513 08 47

mikael.lundgren@brandson.se


Våra fyra huvudprocesser är:

  • Teknisk plattform
  • Intern struktur
  • Innehåll och användarvänlighet
  • Hemsidans popularitet på ”nätet”

Varje projekt skräddarsys utifrån den unika hemsidans förutsättningar. De senaste åren har ”content marketing” etablerat sig i många marknadsförares arsenal, just ”content” har vi arbetat i över fem år som viktigaste ingrediens för att berätta för sökmotorerna att just den här hemsidan är den bästa att visa upp när någon söker på just detta sökbegrepp.

Vi är över tio personer i vårt leveransteam med kompetens inom sökmotorernas riktlinjer, programmering, design, copywriting, site performance m.m. Vi vet att det krävs olika kompetenser och många personers syn på varje projekt för att maximera möjligheterna att skapa ett hållbart resultat.

Brandson Intelligence™ är vårt egenutvecklade system i 3:e (v3.5) generationen som håller koll på resultaten varje dag. Förutom att mäta insatser och ranking skapar systemet även aktivt extrakt från er hemsida där hemsidans brister och prestation synliggörs för kundteamet som genomför nödvändiga insatser löpande. Systemet är en nyckelfaktor för att kunna bibehålla skapade resultat över tid samt för att kunna leverera tjänsten kostnadseffektivt.

Vi träffar Er gärna och pratar om organisk sökmotoroptimering eller digital marknadsföring generellt.

Kontakta oss för ett inledande möte!

Läs mer om Brandsons tjänster