Är du vår nästa säljare?

Brandson är en erkänt uppskattad partner inom digital marknadsföring, som hjälper svenska företag att bli framgångsrikare genom att driva relevant trafik och skapa stark digital synlighet. Vår egen tillväxtresa är ständigt pågående och därför söker vi just nu fler ambitiösa och strategiskt viktiga medarbetare.

Om rollen
Ditt arbete handlar i huvudsak om att sälja Brandsons tjänster inom digital marknadsföring inom B2B. Tjänster som idag är starkt efterfrågade och skapar affärsnytta i form av starkare varumärken och framgångsrikare företag. I din roll som säljare har du ett stort eget ansvar från att initiera och driva säljprocessen för att bygga upp en egen kundportfölj. Till att förvalta och skapa långsiktiga samarbeten och goda relationer med dina kunder.
Vi ser oss själva som en partner till alla våra kunder och jobbar långsiktigt för att skapa goda relationer och kundlojalitet över lång tid. Hos oss kommer du att få alla förutsättningar för att du ska lyckas nå dina mål och göra en karriär inom försäljning och digital marknadsföring!

Vi tror att du:
• Är en driven säljare med erfarenhet från B2B försäljning
• Är ödmjuk, orädd och trygg i dig själv
• Är målmedveten och resultatorienterad
• Tar stort eget ansvar och kan hantera en arbetssituation med mycket självständigt arbete och ansvar
• Erfarenhet från mediaförsäljning, komplex tjänsteförsäljning eller liknande med något års arbetslivserfarenhet
• Idrottsbakgrund med vana att arbeta team

Placering:
Stockholm, Västerås eller Örebro

Känner du att ovanstående överensstämmer med dig? Då vill vi gärna att du hör av dig och berättar mer, skicka ditt CV och personligt brev till info@brandson.se

Mikael Lundgren
Mikael Lundgren

Digital sälj- och marknadsstrateg

+46 (0) 73 513 08 47

mikael.lundgren@brandson.se