Om Brandson och vårt erbjudande

Skalbar premiumhosting

Genom ett nära samarbete med Velumi erbjuder vi marknadsledande web hosting i moln-miljö. Velumi har inga egna datahallar utan använder flera olika leverantörers moderna molntjänster för att få en så stabil och bra hostingplattform som möjligt. Velumi använder också andra toppmoderna molntjänster för bla. övervakning.

För vem passar vår web hosting?

Velumis web hosting riktar sig mot alla företag som ser webbplatsen som ett viktigt verktyg mot både befintliga kunder och nya besökare. Genom bra prestanda och upptid kommer sökmotoroptimeringen att bli effektivare och det ger en behagligare upplevelse för besökaren.

Skalbar hosting – Fast pris

Velumi erbjuder skalbar hosting till fast pris vilket innebär att vi ser till att den bakomliggande servern har tillräckliga resurser för att hantera trafiken för er site utan att vi ändrar på priset.

Fokus på prestanda – Bra för SEO

Genom att vi lägger både databasen och hemsidans filer på SSD-diskar, samt att vi använder en annan typ av webserver, erbjuder vi bättre prestanda och högre säkerhet än vad många av webbhotellen i Sverige har idag. Vi ser även till att webbplatsen är rätt konfigurerad vilket sänker laddtiderna och gör att sökmotoroptimeringen får bättre effekt.

Backup och SLA

Velumi tar backup på webbplatsen & databasen varje dag med upp till 14 dagars retentionstid beroende på tjänst. Vi lovar också upp till 99,5% upptid på webbplatsen.

Support och övervakning

Velumi övervakar hemsidan med toppmoderna verktyg som ger svar på upptid och laddtider och agerar aktivt vid problem.

Vad är skillnaden mot Webbhotell?

  • Velumi övervakar aktivt att webbplatsen fungerar och svarar tillfredsställande. Webbhotell brukar enbart övervaka själva servern som webbplatsen ligger på, vilket innebär att ingen märker om kunden, dennes utvecklare eller någon annan gör något så att webbplatsen går ner.
  • Tillsammans med Velumi ser vi till att siten är rätt konfigurerad samt att den håller en bra upptid.
  • Personlig kontakt vid supportärenden. Vi erbjuder SLA på hemsidans upptid och inte bara till bakomliggande server.

Ta reda på hur snabb er webbplats kan bli

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!