Om Brandson och vårt erbjudande

Säkrare leveranser genom smarta och egenutvecklade system

Vi har alltid gillat det innovativa inom marknadsföring vilket skapat ett intresse för att utveckla våra egna system. Alla mjukvaror och system vi bygger syftar i slutändan till att öka värdet och effekten av våra kunders marknadsföring.

Brandson Intelligence™

Brandson Inteligence™

Systemet ger vårt kundteam överskådliga bilder över resultat och utveckling.

Sedan 2009 har vi utvecklat Brandson Intelligence™, grunden i vårt koncept för sökoptimering och webboptimering men även hjärtat i hela vår leverans.

Brandson Intelligence™ kommunicerar dagligen med sökmotorer och våra kunders webbplatser och kan därigenom presentera överskådlig data som ligger till grund för framtida beslut och åtgärder.

Att ständigt mäta resultaten av våra insatser ligger i vårt DNA och Brandson Intelligence™ minimerar den mänskliga faktorn och säkerställer att varje kund, varje sökbegrepp och varje webbplats får daglig översyn.

Med Brandson Intelligence™ kan vi inte bara styra våra insatser rätt vid varje tidpunkt utan även vara först på bollen när något oväntat inträffar.

För oss är Brandson Intelligence™ en stor del av vår leverans – för våra kunder är det mer av en försäkring för att någon har koll. Hela tiden.


Brandson Talk™

Redan 2012 lanserade vi Brandson Talk™, som grundar sig i en ganska enkel idé om att besökare som surfar länge på en webbplats, men inte aktivt ”kontaktar” företaget, måste pushas över kanten. Med Brandson Talk™ kan man efter en given tidsinställning (exempelvis 2 minuter) pusha ut ett formulär i syfte att få besökaren att lämna avtryck och därmed kan man enkelt starta en säljprocess. Helt enkelt för att öka värdet av all den marknadsföring våra kunder redan investerar i.

Exempel från Brandson.se

Brandson Talk™

Välj en standard-design eller låt oss producera en unik för er!

Besökare som inte fyller i formuläret hamnar i ”karantän” och kommer inte att se pop-upen på 30 dagar.


 

Vill ni veta mer om något av våra system?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er!