Om Brandson och vårt erbjudande

Är du vår nästa webbutvecklare?

Arbetsbeskrivning

Som utvecklare på Brandson Web är du ansvarig för att projektleda och ta fram nya hemsidor till våra kunder. För att lyckas i rollen som webbutvecklare behöver du ha erfarenhet av WordPress, PHP, MYSQL och GIT samt ha ett öga för design. Du ingår i ett större team som har som sina huvudsakliga uppdrag att dels skapa nya hemsidor till våra kunder men också hantera supportärenden och vidareutvecklingsfrågor.

Är du initiativrik och tycker om att ta mycket ansvar så kommer du kunna påverka det löpande och långsiktiga arbetet med våra kunder, samt utvecklingen av din egen roll. Du är van vid att kunna kommunicera med kunder som besitter olika nivåer av teknisk kompetens. Vi ser också att du har erfarenheter av att leda team och är en inspirerande spridare av kunskap.

Rollen innebär ett spännande arbete med ett stort antal kunder i många olika branscher.

Din profil

Du har minst 3 års erfarenhet av webbutveckling. Som person är du kreativ, strukturerad och ser till att få saker gjorda. Du är en proaktiv person som tar egna initiativ och drivs av att utveckla processer och nå mål, individuellt och i grupp. Du är serviceinriktad och har förmågan att hantera många projekt samtidigt. Du är social, utåtriktad och tycker om kundkontakt och har mycket god kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag och pensionslösning.

Om företaget

Brandson är en digital marknadsföringsbyrå som sedan starten 2009 har hjälpt företag att synas och se bättre ut digitalt. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Oslo och är mitt uppe i en spännande och expansiv fas och behöver förstärka Stockholmskontoret med en webbutvecklare. Ett kul gäng som sitter i fina lokaler och arbetar mot gemensamma mål.

Övrigt

Tjänsten är en fast anställning på heltid.

Intresserad? Skicka CV & personligt brev till info@brandson.se