Om Brandson och vårt erbjudande

Bli partner till Brandson

Bli partner till Brandson

Är ni en reklambyrå, medierådgivare eller är du egen företagare inom digital försäljning och vill bredda ert erbjudande och skapa merförsäljning?

Genom ett partnersamarbete med Brandson åstadkommer ni precis det. Med tillgång till Brandsons produkter och tjänster breddar ni ert kunderbjudande och ökar er säljkraft och tyngd.

Brandson är en erkänt uppskattad partner inom digital marknadsföring som dagligen hjälper 100-tals svenska företag att bli framgångsrikare genom att driva relevant trafik och skapa stark digital synlighet.

Vi jobbar idag med olika partners som framgångsrikt stärker sitt befintliga kunderbjudande med Brandson som digital partner. Nu öppnar vi upp för fler partnersamarbeten.

Vad skulle ett partnerskap innebära för dig?

Ni skulle få en bredare palett av digitala produkter och tjänster att marknadsföra mot nya och befintliga kunder. De flesta av våra produkter är tickande och ger löpande intäkter så länge kunden är aktiv, vilket traditionellt är något som företag inom reklam och digital marknadsföring haft utmaningar med att skapa.

Brandson kommer också vara ett digitalt bollplank som hjälper till med strategier, svarar på frågor och erbjuder vidareutbildning, för att göra er till en attraktivare och tyngre samarbetspartner mot era kunder.

Vi har en väldigt stor respekt för våra partners kundrelationer och tillsammans kan vi forma upplägget utifrån era önskemål. Vi kan vara en extern leverantör mot kunden likväl som en leverantör till er som byrå, där ni håller all kundkontakt och kommunikation.

Våra produkter och tjänster omfattar bland annat:

 • Sökmotoroptimering / SEO
 • Google AdWords
 • Re-marketing & Display-annonsering
 • Prospekteringsverktyg

Varför Brandson?

Sedan starten 2009 har vi specialiserat oss och jobbat fokuserat i utvalda digitala kanaler vilket gett oss en gedigen kunskap och erfarenhet, och vi är under ständig utveckling. Samtidigt har vi utvecklat egna system för att kvalitetssäkra och övervaka alla våra projekt och leveranser. Vi jobbar långsiktigt och processtyrt med våra kunder och ser oss som en samarbetspartner för deras digitala marknadsföring. 

 • utveckla din affär
 • kvalitetssäkrade och framgångsrika processer
 • egenutvecklade system
 • lång erfarenhet
 • hög kundnöjdhet
 • långsiktiga relationer
 • löpande intäkter så länge kunden är aktiv

Låter det intressant? Vi tar gärna en dialog och ser hur ett samarbete just oss emellan skulle kunna se ut. Tveka inte att höra av er!

Luca Di Stefano, VD

+46 (0) 70-855 67 23
luca.distefano@brandson.se

Så säger några av våra kunder:

“Brandson är ett måste att arbeta med! Alltid toppservice, gedigen erfarenhet av olika branscher och otroligt väl bevandrade i den digitala världen. De har åstadkommit otroliga resultat både inom SEO, Adwords samt webb- och affärsutveckling.”
Amelie Jensen, Marknadschef Storesupport

“Vi på Nordic Pest Products AB med bla. webbshoppen toxashop har jobbat med Brandson flera år. De är framåt, kreativa och flexibla. Och har även fungerat som speaking partner när det gäller mediefrågor generellt. Vi har använt andra företag tidigare till samma sak men de var dyrare och inte alls lika lyssnande. Brandson rekommenderas starkt för alla som vill jobba seriöst med sökmotoroptimering.
Johan Kjellman, Nordic Pest Product AB

“Sedan vi anlitade Brandson, har vår digitala image förbättrats enormt, och vi får bevis för detta dagligen i form av kundtips och referenser. Snabb service, trevligt bemötande och professionell hantering är vad som kännetecknar Brandsons personal.
Per Lönnström, Energipartner AB