2017-04-28

Ny Digital sälj- och marknadsstrateg till Stockholm – Välkommen Alexander!

Våren på Brandson går i en rasande fart och mycket roligt händer just nu. I början av veckan presenterade vi Tom som kommer verka som Digital sälj- och marknadsstrateg i Skåne. Idag vill vi säga varmt välkommen till Alexander Dypbukt som också är en ny medarbetare hos oss!

Senast kommer Alexander från Framtidsmediagruppen AB där han arbetade som senior säljare inom mediaförsäljning i strax över 2 år. Dessförinnan har han även arbetat med digital marknadsföring i form av Content Marketing och partnerskap på större konferenser och event i regi av Bonnier.

Alexander kommer också att arbeta som Digital sälj- och marknadsstrateg, fast med Stockholm som utgångspunkt.

Hur hamnade du på Brandson?

– Linn Vallin och jag är gamla kollegor från vår tid på iStone & Climber och hon var den som först presenterade Brandson för mig.

Hur känns det, och hur ser du på din närmsta framtiden i ett snabbt växande bolag?

– Jag känner mig riktigt taggad för min start här på Brandson! Det verkar vara ett härligt gäng och ett företag som det kommer ske mycket spännande kring under de kommande åren. Sättet som Brandson arbetar på, med långsiktiga relationer och att leverera och hjälpa sina kunder med deras webb och digitala marknadsföring, kändes som helt rätt steg för mig personligen. Jag tycker man har extremt välutvecklade produkter som kan hjälpa och underlätta för många företag när det kommer till deras digitala närvaro.

Nu ser jag bara fram emot att få alla bitar på plats och att få komma ut och träffa kunder och tillsammans med dem komma fram till vad Brandson kan hjälpa dem med!

Hanna Bengtsson

Brandson Ads™

Tel. +46 (0) 70-280 90 95

E-post. hanna.bengtsson@brandson.se