Hej Terese!

Vem är du och vad är din bakgrund?

Jag är en utåtriktad och lättroad Göteborska som sedan 2008 bor i Stockholm med min pojkvän. Sedan mitt första extrajobb under gymnasiet har jag alltid arbetat med försäljning och kundkontakt och det trivs jag väldigt bra med. Jag visste tidigt att det var detta som jag skulle vilja arbeta med och pluggade därför internationell försäljning och marknadsföring på Sälj & Marknadshögskolan. Under utbildningen gjorde jag praktik på marknadsavdelningen på Ericsson och även på Svensk-amerikanska Handelskammarens huvudkontor i Washington DC.

När och varför började du arbeta på Brandson?

Efter att jag avslutat min utbildning jag ville arbeta på ett företag som hade ett starkt fokus på marknadsföring och försäljning. Jag ville gärna börja min karriär på ett företag där jag kunde få möjligheten att påverka både företaget, dess kunder och min egen utveckling. Genom vänner fick jag nys om Brandson och ringde upp Erik och frågade om vi kunde ses. Det kändes som en självklarhet att hoppa på möjligheten att börja arbeta med ett relativt nystartat företag inom digital marknadsföring. I augusti 2011 kom jag in som första anställd och sedan dess har det hänt mycket med Brandson och min roll på företaget.

Vad gör du och hur ser din roll på Brandson ut?

Mitt fokus är att utveckla Brandsons försäljning. Jag har fullt ansvar för min egen försäljningsprocess och arbetar idag löpande med företag inom vitt skilda branscher; plastföretag, mekaniska verkstäder, rekryteringsföretag, etc. Jag ansvarar från första kontakten till att Brandson löpande levererar lösningar till våra kunder som stödjer deras affärsmål.

Jag drivs av att kunna ta fram strategier för hur våra lösningar på ett så effektivt sätt som möjligt skall kunna generera mer kontaktytor och högre intäkter för Brandsons kunder. Kombinationen att få vara service inriktad och lära känna många duktiga företagare gör att varje dag på Brandson blir utmanande, spännande och rolig!

Kan du ge ett par tips på webbplatser till den som är intresserad av marknadsföring?

Jag startar alltid min arbetsdag med dessa;