Hej Markus!

Vem är du och vad är din bakgrund?

Jag är en 27-årig grabb född och uppväxt i Östersund med ett väldigt stort intresse av i princip allt som har med datorer att göra, ett intresse som har funnits där ända sedan barnsben. Jag har en lång bakgrund inom datorspel där jag har spelat och tävlat på både professionell och hobbynivå, jag har även arbetat inom IT-support och kundservice bland annat. Jag tror att min erfarenhet inom ”e-sport” har gett mig en vinnarskalle och en vilja att alltid lösa problem på bästa möjliga sätt. Det har även gett mig chansen att resa väldigt mycket och det har varit jätteroligt att få hålla på med nånting man verkligen brinner för.

Hur kommer det sig att du valde att börja jobba på Brandson?

Brandson känns som ett väldigt spännande bolag i en bransch som enbart kommer växa i många många år framöver, därför kändes det naturligt att direkt hoppa på tåget när möjligheten presenterades. Det känns riktigt roligt att komma in i en redan etablerad och respekterad firma som Brandson och här känner jag att jag kan lära mig oerhört mycket och få värdefull erfarenhet i en bransch som ännu är ny för mig.

Vad gör du och hur ser din roll ut?

Jag jobbar som Producent för webb, sökoptimering och analys, och just nu har jag störst fokus inom vårt affärsområde Brandson Search. Vi hjälper våra kunder att bli mer synliga i digitala kanaler. Det är ett kreativt jobb där vi hela tiden behöver ha koll på det senaste, utvecklingen går väldigt snabbt.

Sidor du vill tipsa om?

Det skulle nog vara www.feber.se där man kan hitta en del roliga inlägg om digitala och tekniska prylar. Jag vill också försöka få folk att sluta läsa Aftonbladet och börja läsa ”riktiga” nyheter istället, men det är ett svårt projekt!

Till sist, något annat du vill berätta om dig själv?

Oj, det här var nog den svåraste frågan! Jag skulle kunna säga att jag följer MMA (UFC), serier och film på en nästan religiös nivå. Annars älskar jag att resa och har som mål att besöka så många olika länder och kulturer som jag kan innan det är för sent. Som tur är finns det fortfarande många länder och mycket tid kvar…