Hej Linn!

Vem är du och vad är din bakgrund?

Efter en kul och intensiv arbetsdag promenerar jag hem till Hornsbergs strand och min halvitalienska sambo Paul som bland annat älskar att laga mat. Underbart att få njuta av god hemlagad mat så det är väl tur att jag gillar att träna. Helst utomhus och nära vattnet. Jag är uppvuxen i Stockholm och har bott här större delen av mitt liv. Ledig tid spenderas ofta i huset i Dalarna eller på äventyr i världen. Gärna med en surfbräda till Costa Ricas magiska kust, eller med underställ och skidor till en solig alpby.

Innan min tid här på Brandson jobbade jag under sex år på ett internationellt IT-konsultbolag inom Business Intelligence i olika roller och senaste åren som marknadschef. En otroligt utvecklande och spännande resa att få vara med om och bland annat starta upp bolag i flera länder och dubbla antalet anställda på något år. I övrigt har jag arbeten inom ekonomi, sälj, projektledning till reseledare och gyminstruktör bakom mig och är utbildad coach och facilitator.

Hur kommer det sig att du valde att börja jobba på Brandson?

Att ta mig an rollen som Byråchef på Brandson var ett enkelt val när möjligheten dök upp. Det klickade direkt och pirrade till i magen precis som en utmaning ska. Jag har följt Brandson från sidlinjen under några år och hade redan bra insikt och känsla för bolaget och deras vision.

Vad gör du och hur ser din roll ut?

Jag är operativt ansvarig för verksamheten och strävar efter att utveckla vårt erbjudande, processer och oss som personer i bolaget. Vi är ett välmående bolag och mitt jobb är att hitta det lilla extra som tar oss från bra till bättre varje dag. Jag är verkligen imponerad av den struktur och de kundfokus som redan fanns här när jag tillträde på Brandson, allt handlar om kundens bästa.

Att vi som personer, som grupp och organisation mår bra, känner engagemang, alltid strävar mot utveckling och har kul ihop på vägen är mitt mål. Då presterar vi som bäst, är mest effektiva, levererar kundvärde och fortsätter ha nöjda och lojala kunder över tid.

Till sist, något annat du kan berätta om dig själv?

Ja det är väl en och annan som höjer på ögonbrynet när de hör att jag under 10 års tid spelade bordtennis på elitnivå. En fantastisk tid då jag fick resa jorden runt för att tävla och träna. Mamma undrar än idag hur hon vågade släppa iväg mig som 14-åring med tre kompisar i laget en hel sommar till Japan. En idrottslig skola jag är jätteglad att ha fått uppleva.