Hej Johan!

Vem är du och vad är din bakgrund?

Som den film- och musikälskare jag är består min fritid av sköna filmer, bra musik och gitarrspel. Tidigare spelade jag i ett band som idag spelar in musik i en hemmastudio. Jag har ett stort intresse för media och kommunikation, något som är en stor del av min fritid.

I mitt bagage finns en kandidatexamen i digitala medier från Stockholms universitet samt kunskaper från kurser i webbpublicering.

Hur kommer det sig att du valde att börja jobba på Brandson?

Med det stora intresset för det digitala och dess påverkan i samhället så blev Brandson ett självklart val. Jag har arbetat med liknande arbetsuppgifter innan och har nu funnit min plats på Lindhagensplan. Det är ett intressant bolag som hela tiden utvecklas och ligger i yttersta framkant inom digital marknadsföring. Ett stort plus är att jag arbetar med ett härligt gäng som brinner för det dem gör.

Vad gör du och hur ser din roll ut?

Jag jobbar som Producent inom webb, SEO (sökoptimering) och analys. Min uppgift är att på olika sätt synliggöra våra kunder i digitala kanaler, främst på Google. I mitt arbete går jag bland annat igenom förbättringar på våra kunders hemsidor och skapar innehåll för att nå ut till deras potentiella kunder.

Har du några sidor du vill tipsa läsare om?

För dig som gillar film så rekommenderar jag www.imdb.com. Det är en riktigt bra databas med information om hela filmvärlden.

Till sist, något annat du vill berätta om dig själv?

Jag tycker det är kul med träning och ägnar en del tid på gymmet. Trots att jag försöker vara i god form så är jag lite av ett kakmonster. Min favoritkaka är Café Cookies.