Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Marknadsföring via Google"

marknadsföra sig på google

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera lyckad marknadsföring på Google.

Nya tjänster skapas online, varje dag. Googles sökmotor har dock funnits med oss länge och är för många företag den viktigaste beståndsdelen i den marknadsföringsmix man valt. Varför då? Idag söks det på Google över 40 miljoner gånger, varje dag.

Ett professionellt företag tar ofta in 2-3 offerter från olika leverantörer när de behöver en tjänst eller produkt – vart är då enklare än på Google att båda hitta potentiella leverantörer och skaffa sig en uppfattning om dessa?

Med marknadsföring via Google ökar ni chanserna att bli en av de leverantörer som potentiella kunder väljer ut!

Marknadsföring via Google – 2 vägar att gå

Sökmotoroptimering – för att öka chanserna att ranka högt i den ”vanliga” listan när potentiella kunder söker på Er bransch, produkter eller tjänster. Vi vet ofta hur Era potentiella kunder söker och hjälper Er att ta fram strategiska sökbegrepp, allt inom ramen för vår tjänst Brandson Search™ – en effektiv möjlighet till marknadsföring via Google.

Google AdWords – köpta annonsplatser kopplade till strategiska sökbegrepp. Fördelen med Google AdWords är den direkta effekten. Nackdelen är många gånger kostnad kontra effekt. Vårt affärsområde Brandson Ads™ består av certifierade (av Google) konsulter som bygger upp, planerar och optimerar högpresterande AdWords-kampanjer. Vill ni säkra upp Er marknadsföring via Google så är en kombination av den ”vanliga” listan och AdWords (annonser) att föredra.

Ta ett förutsättningslöst möte med oss och prata marknadsföring via Google med en projektledare som guidar dig rätt. Det kostar ingenting att lyssna!

Vill du veta mer om marknadsföring via Google?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!