Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Marknadsföring Google"

Marknadsföring Google

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera lyckad marknadsföring på Google.

Vi erbjuder marknadsföring på Google som ger resultat. Med beprövad metodik och egenutvecklade mjukvaror kan vårt team positionera ert företag högt i sökmotorerna.

  • Alla kompetenser i ett paket
  • Resultatbaserad prismodell
  • Över 300 lyckade case
  • Följ din utveckling med vår mjukvara Bi3
  • Ökad försäljning & varumärkeskännedom
  • Vi har utvecklat ett eget koncept som heter Brandson Search som tillsammans med AdWords garanterar ditt företag fler affärer – med 100 % mätbar effekt.

Traditionell marknadsföring används flitigt idag, men det har sina brister. Det är svårt att veta hur många som ser er annons, vad den ger för effekt i form av konkreta affärer, och framförallt är det dyrt.

Att använda marknadsföring på Google är något Brandson tror på. I Sverige görs det ca 40 miljoner sökningar på Internet varje dag och omkring 90 % av dessa görs på Google.

Marknadsföring på Google kan göras på flera olika sätt, antingen genom sökordsoptimering eller AdWords. Fördelen med dessa är att, tillsammans med Googles övriga verktyg, får du full mätbarhet och kan modifiera dina kampanjer utifrån vad som ger bra avkastning.

Tid och kunskap

Det är viktigt att arbeta aktivt med sin marknadsföring, speciellt den på Google. Men de flesta företag har varken tid eller kunskap att göra det på bästa sätt. Dock kan alla företag i dagens läge få fler affärer genom att använda marknadsföring på rätt sätt, dvs. mot rätt målgrupp.

Välj Brandson för er marknadsföring på Google, boka ett kostnadsfritt möte idag!

Vill du veta mer om marknadsföring på Google?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!