2016-02-19

Lunchseminarium 15 mars. Välkommen!

Hur kan företag idag använda digital marknadsföring för att driva fler affärer?

Vi anordnar kontinuerliga luncher där vi pratar om vilka möjligheter företag idag har inom digital marknadsföring. För att alla ska få möjlighet att ställa sina frågor och bolla funderingar är vi aldrig fler än 6 personer per gång.

Nästa datum: Tisdag 15 mars kl.11.45-13.00

Kom och nätverka med andra företagare och lyssna till Terese Wingqvist som håller i detta seminarium om hur den digitala transformationen har förändrat våra köpbeteenden och hur sökmarknadsföringen har utvecklats och i allra högst grad påverkar säljprocessen. Hur kan B2B-företag dra nytta av förändringen för att nå fler kunder samt skapa nöjda lojala kunder över tid?

Det serveras en god lunch samtidigt som du får möjlighet att knyta nya kontakter i en avslappnad miljö på vårt nyrenoverade kontor på Kungsholmen.

Anmäl dig genom att maila ditt intresse till terese.wingqvist@www.brandson.se Vi använder en väl beprövad metod för anmälan, först till kvarn principen helt enkelt. Välkommen att maila in din anmälan redan idag.

 

Vi ser fram emot att inspirera dig, välkommen!

 

Kan du inte just detta datum? Ingen fara, hör av dig till oss så får du meddelande om när det är dags för nästa lunchseminarium.

Terese Mårtensson

Operativt ansvarig

Tel. +46 (0) 73 502 73 67

E-post. terese.martensson@brandson.se