Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Lokal Sökmotoroptimering"

Lokal sökmotoroptimering

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera lyckad sökmotoroptimering.

Varför skall man jobba med lokal sökmotoroptimering?

”All business is local” har sagts många gånger av stora ledare i internationella företag. Vi tror att det stämmer.

Dagens konsumenter och företag vet hur sökmotorerna fungerar och vet vilka sökresultat man eftersöker. När ett företag exempelvis behöver köpa in städning till ett kontor vet man på förhand att man måste hitta en lokal leverantör av praktiska skäl.

Istället för att söka ”städföretag” söker man ”Städföretag Kungsholmen” eller ”Städservice Stockholm”. Detta är ett beteende som blir allt vanligare när det gäller sökningar efter nya leverantörer oavsett bransch, produkt eller tjänst.

Vår tjänst Brandson Search™ är inriktad mot just lokal sökmotoroptimering och Er dedikerade projektledare kommer att hjälpa Er att analysera hur Era potentiella kunder söker efter det ni erbjuder – det spelar ingen roll om ni erbjuder konsulttjänster för kärnkraftverk, kontorsstädning eller CNC-bearbetning, vi har verktygen och erfarenheten!

”Jag har kontor i hela Sverige och vill jobba nationellt!”

Vi har flera kunder som har en geografisk täckning runt om i Sverige. Den spontana tanken hos många av dessa är då att jobba med nationella sökbegrepp såsom ”städföretag” eller ”kontorsstädning” men det kan vara en fälla ni vill undvika då Era kunder i respektive geografisk region fortfarande kommer att söka lokalt beroende på vart den potentiella kunden finns.

I dessa fall rekommenderar vi alltid att säkra upp sökningar i varje geografi. Exempelvis ”kontorsstädning Sundsvall”, ”kontorsstädning Umeå” och ”kontorsstädning Göteborg”.

Lokal sökmotoroptimering – högre konvertering från besökare på hemsida till kund

När en potentiell kund söker med exakta och träffsäkra sökbegrepp (ex, ”flexibel städning Gävle”) är de troligen längre fram i sin köpprocess än någon som bara söker ”städning”. Detta innebär att fler av de besökare som kommer till Er hemsida faktiskt kommer att höra av sig med en förfrågan.

Lokal sökmotoroptimering levererar med andra ord en väldigt direkt avkastning i form av nya kunder och ett starkare varumärke inom branschen och den geografiska regionen.

Vill du veta mer om lokal sökmotoroptimering?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!