Lokal SEO

Vill ni synas lokalt i er stad på Google?

Kontakta oss

Lokal SEO – Nå potentialla kunder på hemmaplan!

Är ni intresserade av att synas på sökord som ”snickare eskilstuna” eller ”rörmokare örebro”? Då är ni varmt välkomna till Brandson, vi är en SEO-byrå som ärexperter på lokal SEO och har arbetat med det sedan starten 2009. Med vår långa erfarenhet av lokal SEO så  kan du vara säker på att du får en partner som vet vilka tillvägagångssätt som fungerar bäst för specifika branscher, allt för att ni ska få så höga positioner som möjligt samt i slutändan fler affärer till ert företag.

När vi tar oss an ett nytt SEO-uppdrag med lokala sökord så ser vi gör vi alltid grundliga analyser på både er webbplats men även de utvalda sökorden. Vissa sökord är viktigare eller svårare än andra, därför är det viktigt att veta vilka faktorer som är viktigare än andra i just ert specifika fall. I vissa fall krävs det att vi skapar nytt innehåll till er sajt för att få den så relevant som möjligt ur Googles perspektiv, medan vissa gånger krävs andra insatser för att säkra er framgång på Google.

Vi sätter oss alltid in i era potentiella kunders situationer och tankesätt för att kunna skräddarsy vår plan för er lokala SEO.

Alexander Dypbukt
Alexander Dypbukt

Digital sälj- och marknadsstrateg

+46 (0) 73 600 16 84

alexander.dypbukt@brandson.se


Vad får du när du köper lokal SEO av oss?

När du köper lokal SEO av oss på Brandson så får du många saker som kommer därtill, detta för att ni ska veta vad som försiggår med arbetet. Bland annat så inkluderas detta:

  • On-page-arbete på er sajt
  • Off-page-arbete utanför er sajt
  • Skräddarsydd sökordsanalys
  • Månatlig rapportering av positioner samt konverteringar
  • Web- & sökordsövervakning
  • Uppföljningar av arbetet

Vi har vår produktionsbas i Stockholm, men har säljare landet över som är redo att bistå med hjälp och expertis vid tillfälle. Vi är så säkra på vår affärsmodell att vi är villiga att ta större delen av affärsrisken när vi tar emot nya kunder. Vi har hjälpt kunder ända från norraste Norrland till sydligaste Götaland, detta med genomgående hög kundnöjdhet. Vi lägger stort fokus vid konverteringar och att vårt arbete faktiskt ger er affärer i slutändan, vi alla vet ju att det är affärerna som räknas i längden.

Är ni intresserade av att veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er med lokal SEO? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss angående detta, ni når oss enkelt via kontaktformulär eller via telefonknappen i hörnet. Självklart kan ni även nå oss via mail och telefon. Ni kan även läsa mer om vår SEO-tjänst här! På återseende!

Kontakta oss!

Läs mer om Brandsons tjänster