Kunder & Kundcase

Företag: Wallbergkliniken AB
Kund sedan: 2013
Projektledare: Luca di Stefano
Uppdrag: Brandson fick 2013 uppdraget att arbeta med synligheten i sökmotorer (Google) och under 2014 fördjupades samarbetet och 2 st ny webbplatser skapades från grunden.

Wallbergkliniken tar nästa steg för sin digitala närvaro med Brandson

Wallbergkliniken har levererat specialistvård inom kirurgi, urologi, endoskopi och privatläkare i Stockholm sedan 1989 och grundades av Inger och Håkan Wallberg. Inom Wallbergkliniken finns också företagshälsovården wallberghälsan.

Ny webbplats och förstärkt strategisk närvaro i sökmotorn (Google)

Brandson fick förtroendet att ta fram en ny responsiv webbplats, vars struktur även skulle fungera för Wallberghälsan. Projektets målsättning har varit att förenkla affärskontakterna, stärka säljflödena och tydliggöra tjänsteutbudet. Vi har också bidragit till att förstärka den strategiska närvaron i Google, vilket innebär att positionera Wallbergkliniken på sökbegrepp långt fram i beslutsprocessen.

Sedan lansering av webbplatsen kan flera tydliga effekter urskönjas

  • Antalet nya besökare från Google har ökat med 64 %
  • Antalet återkommande besökare har ökat med 36 % och spenderad tid på sidan ökade för de återkommande besökarna med 23 % eller 22 sekunder.
  • Användandet av mobila enheter (smartphones och surfplattor) har ökat med 87 % och utgör nu två femtedelar av alla besök.

Besök wallbergkliniken.se

Luca di Stefano

VD

Tel. +46 (0) 70 855 67 23

E-post. luca.distefano@brandson.se