Kunder & Kundcase

Företag: Villamästaren AB
Kund sedan: 2015
Projektledare: Luca di Stefano
Uppdrag: Samarbetet omfattar strategisk rådgivning, Google AdWords, Bing Ads och sökmotoroptimering.

Bygg & entreprenadbolag väljer Brandson som partner för marknadsetablering

Villamästaren är bygg- och entreprenadföretaget som blir en partner som över tid för utveckling av ditt hem. Man levererer om- och tillbyggnader, dränering och markarbeten, tak- och golvläggning och mycket annat som du som äger ett hus går igenom.

Från nystartade till etablerade på flera geografiska platser

Brandsons samarbete med Villamästaren påbörjades 2015 då Villamästaren precis lanserat sin webbplats, framtagen av våra vänner på KA Webb & Tryck. Villamästaren stod med en utmaning att nå ut med sitt genomarbetade och trygga koncept för småhusentreprenader och valde Brandson för strategisk rådgivning och genomförande.

Tillsammans identifierade vi viktiga målgrupper, så väl geografiskt som segmenterade på tjänstenivå och la en plan där vi valde att fokusera ca 60 % av resurserna genom sökmotoroptimering, 35 % av resurserna till betald annonsering på Google och 5 % av resurserna till betald annonsering på Bing.

Idag når man ca 5 000 exponeringar/månad (85 % organsikt och 15 % betald trafik) och har i medeltal 440 nya besökare/månad (rensat för skräptrafik)

Kontakta Villamästaren vid renovering- och tillbyggnadsbehov.

villamastaren

Luca di Stefano

VD

Tel. +46 (0) 70 855 67 23

E-post. luca.distefano@brandson.se