Kunder & Kundcase

Företag: Plastic Produkter
Kund sedan: 2011
Uppdrag: Brandsons uppdrag är att attrahera fler kunder inom plastproduktion samt webbshoppen. Ny responsive webbplats som tydliggör tjänsteområden och möjligheter med Plastic Produkter som leverantör.

Plastic Produkter väljer Brandson som digital partner för 6:e året i rad.

Plastic Produkter är en plasttillverkare i Bromma som är ett av Sveriges äldsta plastföretag. Plastic Produkter erbjuder konsulttjänster inom produktutveckling, framtagning och slutlig produktion i valt plastmaterial. Produktion av komplexa prototyper till enklare displayprodukter är exempel på produkter som kan tillverkas i verkstaden.

Sedan slutet av 2011 har Brandson varit en helhetsleverantör av digitala tjänster till Plastic Produkter. Under början av 2016 lanserades en ny responsive webbplats som tydliggör tjänste och produktutbudet samt syftar till enklare kontakt och köp i webbshop. I och med nylanseringen av webbplatsen har även annonseringen utökats till att även innefatta Google AdWords och remarketing-annonsering.
Idag håller över 75% av de viktiga sökbegreppen topp 10 placeringar på Google.se varav 30% ligger på första plats. Jämfört med början av sökarbetet 2011/2012 har den organiska trafiken från Google ökat med 200% likaså de nya användarna.

Målet framöver är att stärka varumärket än mer digitalt och att attrahera rätt företag som vill komma i kontakt med duktiga konsulter inom plastproduktion, samt öka försäljningen i webbshoppen.

Besök Plasticprodukter.se

Terese Mårtensson

Operativt ansvarig

Tel. +46 (0) 73 502 73 67

E-post. terese.martensson@brandson.se

Katarina Wågberg

Webbutvecklare / Webbdesigner

Tel. +46 (0) 70-235 89 07

E-post. katarina.wagberg@brandson.se