Kunder & Kundcase

Företag: Inköpsdesign AB
Kund sedan: 2013
Projektledare: Luca di Stefano
Uppdrag: Sedan 2013 har Inköpsdesign valt Brandson som sin partner för löpande sökmotoroptimering. Under2015 har samarbetet utvecklats att även omfatta utveckling av en ny responsiv webbplats, Google AdWords, hosting och fortlöpande support. Samarbetet förlängdes samtidigt till 2017.

Inköpsdesign och Brandson utvecklar sitt fortlöpande samarbete kring sökmarknadsföring

Inköpsdesign rekryterar och bemannar fler uppdrag med stöd av sökmarknadsföring

Sedan 2001 har Inköpsdesign verkat för att förbättra lönsamheten hos svenska företag genom att bidra till minskade inköpskostnader, lösa korta och långa kompetensbehov och effektiviserade av inköpsprocesser.

Sedan 2013 har Brandson haft uppdraget att strategiskt rådgöra kring digital marknadsföring samt löpande arbetat med att skapa en stark organisk synlighet genom sökmotoroptimering. Samarbetet har nyligen gått in i en ny fas där Brandsons uppdrag expanderas genom utveckling av en ny responsiv webbplats, fortlöpande Google AdWords kampanjer och löpande webbsupport. Samarbetet har därmed förlängts till 2017.

Det är oerhört spännande och utvecklande att få arbeta med så komplex tjänsteförsäljning som inköpsförstärkning och inköpsresurser faktiskt innebär, där beslutsprocesserna oftast är långa och där lönsamheten inte alltid går att mäta innevarande månad.

Besök Inköpsdesign om ni har ett behov av resursförstärkning eller kompetensutveckling i er inköpsorganisation

Inköpsdesign

Luca di Stefano

VD

Tel. +46 (0) 70 855 67 23

E-post. luca.distefano@brandson.se