Kunder & Kundcase

Företag: Finance Recruitment Sweden AB
Kund sedan: 2015
Projektledare: Terese Mårtensson
Uppdrag: Säkerställa hög synlighet genom topp-positoner på Google samt driva fler affärsförfrågningar och stärka varumärket digitalt.

I digital framkant i traditionell bransch

Finance Recruitment Sweden AB är ett rekryteringsföretag i Stockholm som är experter på att konsulttjänster och rekrytering inom ekonomi, bank och finans. Med en samlad erfarenhet på över 20 år och med över 4000 kandidatintervjuer och 500 rekryteringar så ligger de i framkant av sin bransch. Tidigt insåg Finance Recruitment möjligheterna med god digital synlighet, både i syfte att komma i kontakt med nya kandidater som uppdragsgivare. Sedan vintern 2015 ansvara Brandson för att säkerställa en hög synlighet på affärskritiska sökbegrepp på Google’s första sida.

Träffsäker och kostnadseffektiv sökmarknadsföring

Genom det löpande arbetet med Brandson Search så ligger idag alla sökbegrepp på topp 10 positioner varav 40% även så bra som topp 3. Detta har varit den enskilt största faktorn till att 70% av måluppfyllnaden på webbplatsen kommer från sökningar på Google. Detta syns också tydligt i Brandson Prospect-verktyget där Finance Recruitment får dagliga koll på vilka företag som har besökt hemsidan och exempelvis vad de har Googlat på för att hitta dit. Genom dessa två tjänster säkerställer Finance Recruitment att synas i rätt läge och at på ett enkelt sätt kunna berarbeta nya potentiella uppdragsgivare på ett “varmare” sätt. De kommunicerar också bara med de kandidater och uppdragsgivare som är intresserade av ett rekryteringsföretag inom deras nisch vilket för investeringen mycket kostnadseffektiv.

Finance Recruitment Sweden AB

Terese Mårtensson

Operativt ansvarig

Tel. +46 (0) 73 502 73 67

E-post. terese.martensson@brandson.se