Kunder & Kundcase

Företag: Engsholms Slott
Kund sedan: 2013
Projektledare: Terese Mårtensson
Uppdrag: Ökad söktrafik genom sökoptimering och under 2015 även produktion av en ny webbplats med uppdaterad design och tydligare navigering.

Ny webbplats med uppdaterad design och tydligare navigering samt fortsatt fokus på söktrafik.

Engsholms Slott- ett familjeföretag i tredje generationen

Engsholms Slott ligger 50 minuter utanför Stockholm och erbjuder konferenslösningar, bröllop, fest och hotell i vacker slottsmiljö. När det var dags att uppdatera designen, den tekniska plattformen och förbättra navigationen fick vi på Brandson möjligheten att hjälpa till.

Vi skapade en design som avspeglar slottets genuina känsla utan att designen blir för modern. Det var viktigt att behålla känslan av att det är ett slott med lång historia och gamla vackra miljöer. Därför är fokus lagt på mycket bilder för att på bästa ge besökarna en glimt av hur en konferens, fest eller bröllop kan vara på Engsholms Slott.

Stort fokus har lagts på att funktioner ska fungera lika bra i mobila enheter samt att göra navigeringen enklare för att driva fler kontakter.

Förutom ny webbplats så arbetar vi löpande med sökoptimering för att driva fler förfrågningar samt remarketing-annonsering för att vara “top of mind” hos besökarna.

Besök gärna Engsholms Slott, bli inspirerad på www.engsholm.se

Terese Mårtensson

Operativt ansvarig

Tel. +46 (0) 73 502 73 67

E-post. terese.martensson@brandson.se