Kunder & Kundcase

Företag: Dreamwork Scandinavia
Kund sedan: 2013
Projektledare:
Uppdrag: Brandsons uppdrag är att löpande arbeta med sökmotoroptimering av webbplatsen samt Google AdWords-kampanjer och digital annonsering. Utöver detta fungerar Brandson som projektledare för nya webbplatser.

Dreamwork stärker den digitala profilen och närvaron med hjälp av Brandson

Dreamwork är ett av Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med ett fokus på specialister, chefer och ledare.

Sedan några år tillbaka har samarbetet med Dreamwork inneburit ett löpande arbete med sökmotoroptimering för deras strategiskt viktiga sökbegrepp. Sökmotoroptimeringen har givit frukt och den relevanta trafiken till webbplatsen har dubblats årligen de senaste 3 åren. Som en stödjande marknadsinsats har Brandson producerat, utvecklat och följt upp effektiva Google AdWords-kampanjer och en varumärkesbyggande remarketingkampanj.

Under hösten 2016 har vi lanserat nya dreamwork.se där fokuset varit att stärka den digitala profilen, skapa enkla och tydliga affärsflöden och ytterligare förbättra synligheten i sökmotorerna.

”Vi är oerhört stolta över förtroendet att stärka Dreamworks digitala närvaro. Att få jobba med framgångsrika tillväxtbolag som Dreamwork skapar engagemang och utvecklar hela vårt team.”

Behöver du hjälp med rekrytering, bemanning eller interimlösningar? Besök Dreamwork.se!