Kunder & Kundcase

Företag: Consale AB
Kund sedan: 2014
Projektledare: Luca di Stefano
Uppdrag: Samarbetet omfattar strategisk rådgivning, sökmotoroptimering och utveckling av en ny responsiv webbplats

Consale utvecklar sin digitala närvaro i flera steg

Consale som verkar på Värmdö, fyra mil utanför Stockholm löser korta- och långsiktiga lagerproblem genom self-storage, försäljning och uthyrning av container.

Consale har fått en smartare och mer kostnadseffektiv digital mediastrategi med hjälp av Brandson

Consale eftersökte en seriös, strategisk och erfaren partner för hantering av sin digitala marknadsföring efter att under en längre tid fått hjälp att köpa betald trafik via andra byråer. Vid en närmre analys av investeringen kunde vi tillsammans ganska snabbt konstatera att synligheten var svag, att trafiken tenderade att vara olönsam och att satsningarna inte fullt ut stödde ambitioner och mål.

”Under 2014 startade vi igång ett samarbete med Consale, där vi valde att omfördela resurserna från betald till organisk trafik. Resultatet lät inte vänta på sig: vi uppnådde omgående en bättre synlighet, drygt en tredjedel av webbplatsens trafik kommer nu från köpnära sökbegrepp och antalet telefonförfrågningar har kraftigt ökat.” 

Under 2015 har vi förlängt vårt samarbete och fått förtroendet att leverera en professionell och responsivt anpassad webbplats vilken kommer att öka effekten avsevärt av Consales digitala mediainvesteringar.

Besök Consale.com för lagerlösningar och hyra av containers.

consale

Luca di Stefano

VD

Tel. +46 (0) 70 855 67 23

E-post. luca.distefano@brandson.se