Kunder & Kundcase

Företag: Allakando
Kund sedan: 2012
Projektledare: Luca di Stefano
Uppdrag: Sedan 2012 har Allakando valt Brandson som sin partner för s.k. betald trafik. Dvs. Google AdWords, Bing Ads och Retargeting.

Allakando tar hjälp av Brandson för annonsering i Google AdWords

Allakando är en av Sveriges största aktörer inom hemundervisning och läxhjälp, med ca 900 personer verksamma i organisationen. Tillsammans hjälper man fler än 5 400 unga människor varje år att nå sina mål i undervisningen. Tack vare duktiga lärare och framgångsrika processer uppnår 9 av 10 sina mål med hjälp av Allakando.

Ett förtroende som sträcker sig tre år tillbaka i tiden

Brandson har sedan 2012 haft förtroendet att hanterat Allakando:s Google AdWords annonsering, vilket är en högt prioriterad marknadskanal för en hel bransch i expansiv tillväxt (mellan 2012 och 2013 växte branschen med 100 %)

Den hårda konkurrensen ställer tuffa krav på tillgänglighet, kvalité och uppföljning då kostnaden per annonsklick för särskilt eftertraktade begrepp som ex ”läxhjälp i stockholm” tenderar att vara mycket hög, då en stor del av marknaden finns här idag.

Vi är oerhört stolta och glada att fått följa Allakando på nära håll under så många år och samtidigt vara en del av deras utveckling.

Är du nyfiken på Allakando:s läxhjälp i Stockholm eller övriga tjänster, hittar du hemsidan på www.allakando.se.

Luca di Stefano

VD

Tel. +46 (0) 70 855 67 23

E-post. luca.distefano@brandson.se