Om Brandson och vårt erbjudande

Köpa ny hemsida

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera bra, nya hemsidor.

Så det är dags för er att köpa ny hemsida? Det är därför vi finns här och vill säga hej! Brandson är en strategisk partner för digital marknadsföring, som utöver en djup kunskap i de viktigaste tjänsterna för digital marknadsföring även är duktiga på utveckling av hemsidor.

Idag sker mer än 70 % av alla köpbeslut redan innan en köpare tagit kontakt med säljaren. Med en spetskompetens i hur kunder söker och agerar i digitala kanaler när de börjar närma sig ett köp blir vi en ganska trevlig partner för företag som ska köpa ny hemsida. Eller hur?

Tänk på det här när ni ska köpa ny hemsida

Det finns tre saker ni behöver känna till när ni ska köpa ny hemsida. Utöver att hemsidan ska vara snygg för att bygga förtroende behöver den driva relevant trafik (besökare) och vara kontaktskapande för att generera fler affärskontakter. Vi har valt att kalla det för säljresan. Så om målet med er nya hemsida är att generera affärer är det potentiella kunder som ska stå i centrum.

Med fel partner är det högst sannolikt att ni som många andra företag kommer att gå bort er här. Många företag är väldigt duktiga på att berätta vad och hur man gör, men glömmer bort att ställa frågan till potentiella kunder vad de har för behov?

Tex är vi på Brandson en fantastiskt duktig webbyrå, men om vi glömmer bort att vi har kunder som vill köpa ny hemsida är det stor sannolikhet att vi missar många potentiella affärer. Att vara en webbyrå är en etikett vi sätter på oss själva, men behovet vi kan tillgodose är att leverera en ny hemsida.

Därför ska ni anlita Brandson när ni ska köpa ny hemsida

Vårt fokus ligger i att utveckla säljande hemsidor, en säljande hemsida har potentialen att bli ert viktigaste säljverktyg. Utöver att synas för potentiella kunder i sökmotorn har en säljande hemsida en tydlig struktur och väl fungerande flöden.

Så om ni också vill köpa en hemsida som verkligen kommer att sälja er verksamhet och skapa massor av nya affärskontakter vet våra strategiska projektledare hur ni ska lägga upp ert projekt. Ni får hjälp genom hela processen med allt ifrån ett första projektmöte, till ett uppföljningsmöte, utbildning i er nya hemsida och slutligen publicering av densamma.

Vänder ni er till andra företag eller säljer sällanköpsprodukter/tjänster till privatpersoner och samtidigt tycker om nya affärskontakter ska ni vända er till oss på Brandson när det är dags att köpa ny hemsida.

Behöver du en ny hemsida?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!