Köpa hemsida

Framtidssäkrad, färdig hemsida från Brandson

Kontakta oss

Vi vet hur en hemsida ska fungera i alla led

När du ska köpa en färdig hemsida idag är det viktigt att utvecklande byrå har en bra process som gör att projektet smidigt flyter från start till mål. Vi på Brandson har utvecklat en projektmetodik som gör just detta.

Projektet går in i olika faser, i strategifasen tar vi fram vilken typ av konvertering hemsidan ska ha, ska kunden ringa, fylla i ett kontaktformulär, eller maila er? I slutet på projektet så håller vi en utbildning tillsammans med er så att ni känner er säkra på hur man uppdaterar hemsidan.

Kunder som köper färdiga hemsidor av oss får alltid responsiva hemsidor, det innebär att hemsidan fungerar på alla typer av enheter, vare sig det är en mobiltelefon, surfplatta eller dator besökaren kommer ifrån.

Mikael Lundgren
Mikael Lundgren

Digital sälj- och marknadsstrateg

+46 (0) 73 513 08 47

mikael.lundgren@brandson.se


Vi skapar responsiva hemsidor

Nästan en fjärdedel, 23 %, av alla hemsidebesök i Sverige görs från en smartphone, 12 % görs från en surfplatta och antalet ökar konstant. Därför är det viktigt idag att ha en hemsida som kan anpassa sig efter vilken skärmstorlek besökaren har.

Detta blir även viktigt i ett sökoptimeringsperspektiv då bl.a. Google straffar hemsidor som inte är responsiva i sökresultaten. Alla hemsidor vi utvecklar idag är responsiva.

Vi kan hjälpa er med mer än en färdig hemsida

När du köper en hemsida av oss kan vi också erbjuda hosting, vilket gör att du har en kontaktväg för allt som rör din hemsida och slipper att prata med flera leverantörer. Vi använder toppmoderna lösningar för att se till att din hemsida har bra upptid och laddtider på sidor vilket är bra för både besökare och för sökmotoroptimering.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi jobbar med utveckling av hemsidor. Välkommen!

Brandson Web

Läs mer om Brandsons tjänster

Några av Brandsons medarbetare

Alexander Dypbukt

Alexander Dypbukt

Digital sälj- och marknadsstrateg

+46 (0) 73 600 16 84

alexander.dypbukt@brandson.se

Mikael Lundgren

Mikael Lundgren

Digital sälj- och marknadsstrateg

+46 (0) 73 513 08 47

mikael.lundgren@brandson.se