Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Köpa hemsida företag"

Köpa hemsida företag

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera en säljande hemsida.

Vi tror att du har hamnat här för att du letar efter en webbyrå som erbjuder utveckling av hemsidor till företag. Att ha en bra hemsida inger ett stort förtroende åt potentiella kunder och partners och är en oerhört viktig kanal för att sprida information om era produkter och tjänster. Vi har skapat hemsidor åt våra kunder i över fem år nu och har kontor i Stockholm och Gävle.

De flesta av våra kunder är B2B-företag och företag som säljer tjänster och sällanköpsvaror till konsumenter. Det innebär att vi är vana vid att skapa säljande hemsidor som inriktar sig på att få potentiella kunder att ta kontakt.

Vi skapar responsiva hemsidor

Nästan en fjärdedel, 23 %, av alla hemsidebesök i Sverige görs från en smartphone, 12 % görs från en surfplatta och antalet ökar konstant. Därför är det viktigt idag att ha en hemsida som kan anpassa sig efter vilken skärmstorlek besökaren har.

Detta blir även viktigt i ett sökoptimeringsperspektiv då bl.a. Google straffar hemsidor som inte är responsiva i sökresultaten. Alla hemsidor vi utvecklar idag är responsiva.

Vi levererar hemsidor till företag från Stockholm

Vår utvecklingsavdelning sitter centralt i Stockholm men vi levererar hemsidor åt kunder i hela Sverige. Vi utvecklar främst hemsidor i WordPress vilket är ett bra system för er att använda när hemsidan är klar. WordPress gör det lätt för er att göra uppdateringar och förändringar på hemsidan.

Vi har ett helhetskoncept där vi med strategisk kompetens, guidar er rätt i projektet. På Brandson har vi alla kompetenser under samma tak. Vi tar hand om strategi, design, programmering och webbplatsprestanda.

Under projektets gång kommer vi att hålla en utbildning tillsammans med er för att ni ska komma igång så snabbt som möjligt med er nya hemsida. Vi erbjuder också möjlighet till löpande stöd för att ni ska känna er så trygga som möjligt.

Vi erbjuder en helhetslösning

Vi erbjuder även hosting vilket gör att ni enbart behöver vända er till en leverantör för när det gäller frågor om er hemsida. Vår hosting är skalbar men har ett fast pris vilket innebär att ni får en bra prestanda på hemsidan men till en kontrollerad kostnad.

Tveka inte att kontakta oss på Brandson om du är i färd med att köpa en ny hemsida åt ert företag. Välkommen!

Vill du veta mer om nya hemsidor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!