Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Köpa färdig hemsida"

Köpa färdig hemsida

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera säljande hemsidor.

När du ska köpa en färdig hemsida idag är det viktigt att utvecklande byrå har en bra process som gör att projektet smidigt flyter från start till mål. Vi på Brandson har utvecklat en projektmetodik som gör just detta.

Projektet går in i olika faser, i strategifasen tar vi fram vilken typ av konvertering hemsidan ska ha, ska kunden ringa, fylla i ett kontaktformulär, eller maila er? I slutet på projektet så håller vi en utbildning tillsammans med er så att ni känner er säkra på hur man uppdaterar hemsidan.

Kunder som köper färdiga hemsidor av oss får alltid responsiva hemsidor, det innebär att hemsidan fungerar på alla typer av enheter, vare sig det är en mobiltelefon, surfplatta eller dator besökaren kommer ifrån.

Hosting till din nya hemsida

När du köper en färdig hemsida av oss kan vi också erbjuda hosting, vilket gör att du har en kontaktväg för allt som rör din hemsida och slipper att prata med flera leverantörer. Vi använder toppmoderna lösningar för att se till att din hemsida har bra upptid och laddtider på sidor vilket är bra för både besökare och för sökmotoroptimering.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi jobbar med utveckling av hemsidor. Välkommen!

Vill du veta mer om färdiga hemsidor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!