Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Hemsida till företaget"

Hemsida till företaget

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera säljande hemsidor.

Brandson har utvecklat hemsidor till företag i över fem år, vi vet att en bra hemsida inger stort förtroende åt potentiella kunder och partners och är en viktig kanal för att sprida information om era produkter och tjänster.

De flesta av våra kunder är företag som säljer tjänster och sällanköpsvaror till konsumenter eller B2B-företag. Det innebär att vi är vana vid att skapa säljande hemsidor som inriktar sig på att få potentiella kunder till att ta kontakt.

Idag är det också viktigt att hemsidorna är responsiva, vilket innebär att hemsidan anpassar sig efter skärmens storlek. Nästan 35 procent av hemsidornas besökare kommer idag från smartphones och surfplattor i Sverige. Även i ett sökperspektiv är det bra med responsiva hemsidor, Google och andra sökmotorer straffar de som inte är responsiva i sökresultaten. På Brandson utvecklar vi idag enbart responsiva hemsidor åt våra kunder.

Strategi och utbildning

När vi utvecklar hemsidor till företag har vi en projektplan vi alltid följer. Projektet går in i olika faser och under strategifasen hjälper vi er med att ta fram vilken typ av konvertering som ska användas på hemsidan.

Det kan t.ex. vara att ni vill att den potentiella kunden skickar in en bokningsförfrågan, fyller i ett kontaktformulär eller om ni vill att kunden ringer till er. I slutet på projektet håller vi en utbildning tillsammans med er där vi går igenom hur hemsidan fungerar och hur ni gör förändringar.

Allt under ett tak för hemsidor

Vi har ett helhetskoncept där vi med strategisk kompetens, guidar er rätt i projektet. På Brandson har vi alla kompetenser under samma tak. Vi tar hand om strategi, design, programmering och webbplatsprestanda. Vi kan även ta hand om hosting, vi erbjuder skalbar hosting till en fast kostnad.

Om du är på jakt efter en ny hemsida till företaget tveka inte att kontakta oss. Välkommen!

Vill du veta mer om hemsidor?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!