2017-08-24

Frukostseminarium den 27 september i Stockholm: Hur PR och SEO kan påverka er försäljning

Efter ett mycket populärt seminarium i Göteborg bjuder nu Greatness PR och Brandson in till nästa frukostseminarium, denna gången i Stockholm den 27 september på Scandic Klara!

Vi välkomnar er till frukostseminarium på Scandic Klara i Stockholm, onsdag den 27 september. Frukost serveras från 8:00, seminariet pågår 8:30-9:30. Efteråt finns tid för frågor och nätverkande till kl 10:00.

Greatness PR har i över 10 år hjälpt företag och organisationer att positioneras i nödvändiga sammanhang för att ge rätt sorts kännedom, något som är avgörande inför valet av a ärs- eller samarbetspartner. Vd Magnus Sjöbäck berättar hur ni kan arbeta lönsamt med PR.

Brandson har sedan 2009 hjälpt hundratals företag att synas på Google för att oftare hamna i rätt affärsläge med kunden och vinna fler affärer. Terese Mårtensson ger konkreta tips och exempel på hur ert företag kan lyckas på Google.

Tid: Onsdag den 27 september kl.8:00-10:00, frukost serveras från kl.08 och seminariet pågår kl.08.30-09.30. Efteråt finns tid för frågor och nätverkande till kl.10:00.

Plats: Scandic Klara, Slöjdgatan 7, Stockholm.

OSA: Senast den 25 september till event@brandson.se eller welcome@greatness.se

Greatness PR är en strategisk kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att nå ut med budskap till kunder, opinionsbildare och samhället i stort. Vi tror att all kommunikation ska vara tillgänglig och hållbar för att bygga starka varumärken och långsiktiga relationer.

Brandson har sedan 2009 hjälpt över 400 kunder att lyckas digitalt. Vi vet vad som krävs för att räkna hem affärer genom att synas på Google och hur det går att skapa kundlojalitet och ökad varumärkeskännedom med stark närvaro på Facebook.

Ja jag vill komma!

Fyll i formuläret nedan så säkrar du din plats.

Terese Mårtensson

Operativt ansvarig

Tel. +46 (0) 73 502 73 67

E-post. terese.martensson@brandson.se