Brandson är nu en del av Defiso Media


27/01/2020 | Kategorier: Brandson.

Brandson är sedan sommaren 2019 en del av SEO-byrån Defiso Media AB, ett av de ledande sökmotoroptimeringsföretagen i Sverige. Genom att gå ihop med Defiso kan vi nu tillsammans med dem erbjuda ett ännu större urval av tjänster inom digital marknadsföring, och dessutom tillsammans växa till att bli Sveriges ledande aktör inom SEO och annan typ av marknadsföring och tjänster online. Kort sagt, det självklara valet för företagare som vill synas på nätet.

Defiso – en väletablerad SEO-byrå

Defiso Media AB grundades 2010 och har ända sedan starten växt stadigt. Man har en bred expertis inom SEO och andra former av digital marknadsföring, varav den produkt man koncentrerat sig på mest varit optimerade landningssidor inom en rad olika affärsområden, sidor som genererat mängder av konverteringar och uppdrag till de företag man haft som kunder.

I likhet med Brandson så erbjuder Defiso ett långsiktigt samarbete med sina kunder, med sidor som genererar söktrafik år ut och år in. Och i likhet med oss är även Defisos SEO-konsulter mycket noggranna i sin sökordsanalys och optimering både on- och offpage, ett måste för att kunna leverera konverteringar i den mängd och utsträckning som krävs för ett såpass stort antal kunder. Tillsammans blir vi en aktör att räkna med inom det absoluta toppskiktet av digital marknadsföring i Sverige.

Heltäckande inom digitala tjänster

Sammanslagningen av Brandson och Defiso gör att vi kan bli än mer heltäckande inom marknadsföring online. Dessutom kommer vi alltmer att utöka vårt utbud av tjänster. Redan nu finns på Defiso en Google Ads-avdelning som hjälper de kunder som önskar med riktade annonser, ofta i kombination med en mer långtidssatsande SEO-strategi.

Målet för Brandson och Defiso är att med tiden bli en heltäckande leverantör av digitala tjänster inom områden som marknadsföring, webbutveckling och interaktivitet. Den sammanslagning av Brandson och Defiso som nu genomförts föregicks av att Defiso inledde ett samarbete med riskkapitalbolaget Adelis Equity, ett partnerskap som bland annat medförde att man börjat samarbeta med danska SEO-byrån Søgemedier A/S. Den korsbefruktning som sker genom att kompetens och teknik från flera olika företag kombineras kommer framöver att bli till stor nytta för våra gemensamma kunder.

Vad du ska förvänta dig av en modern SEO-byrå

SEO handlar om att få ditt företag att synas på nätet. Hur man väljer att försöka åstadkomma detta, och hur framgångsrik strategin blir, beror på vilken SEO-byrå du väljer. En bra SEO-strategi handlar inte bara om att optimera en sida och sedan hoppas på det bästa, utan lika viktigt är det att med tiden hålla koll på utvecklingen och genomföra de många små förändringar som krävs för att en sida ska nå den absoluta toppen av Googles organiska sökresultat. Det är denna känsla för detaljer som gör att en SEO-byrå skiljer sig från mängden och får fler nöjda företagskunder som väljer att stanna kvar.

Men det handlar inte bara om att få en sida att ranka högt. Lika viktigt är det att den sida som kunden klickar sig in på ser bra ut, att den är lättöverskådlig och att kunden snabbt hittar den information som hon eller han söker. Det är detta som ger en hög konverteringsgrad, det vill säga ett konkret agerande från besökaren för att komma i kontakt med företaget och göra en beställning eller begära en offert. Här har både Brandson och Defiso mångårig erfarenhet och insikter som vi nu gemensamt kan dra fördel av.

SEO för hela Sverige

Brandson och Defiso sitter i gemensamma lokaler i västra Stockholm, men vi har kunder över hela landet, företagare som dagligen får in mängder av förfrågningar från personer som hittat till dem när de sökt efter något på nätet, från VVS-montör i Malmö till Advokatbyrå i Luleå. Många företag väljer att synas på flera ortnamn inom den del av landet de verkar i, något som så klart genererar ännu fler förfrågningar.

Brandson och Defiso Media seglar nu under samma flagg, och är redan idag ett av Sveriges ledande företag inom digital marknadsföring. Tillsammans ser vi fram emot att växa och att kunna hjälpa allt fler kunder med att synas och verka på nätet.