Digitalsäljarna Brandson blir Di Gasell för andra året

Kontakta oss

Digitalsäljarna Brandson blir Di Gasell för andra året


03/11/2017 | Kategorier: Brandson, Stockholm.

Tillväxten fortsätter för digitala sälj och marknadsspecialisten Brandson som för andra året i rad är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag enligt Di Gasell 2017. Nu är målsättningen att ta en ledande position i branschen

– Vi är otroligt stolta över att åter nå upp till kraven Di Gasell ställer, det visar att våra medarbetares hårda arbete har gett resultat och att kunderna är nöjda. Efterfrågan på digital sälj och marknadsföring fortsätter också att öka, säger Luca Di Stefano, VD Brandson.

Företaget Brandson erbjuder expertis och verktyg för den digitala köpresan till små och stora företag i Sverige. Här ingår bland annat digital marknadsstrategi, sökmotoroptimering, digital annonsering och webboptimering.

– Kunskap om målgruppsbeteenden och att mäta effekt ger stora fördelar. Vi hjälper våra uppdragsgivare att förstå och dra nytta av deras kunders digitala beteende vilket ger direkta och konkreta affärsresultat.

Sedan starten 2009 har det gått spikrakt uppåt för Brandson som haft tillväxt på alla affärsområden. I årsskiftet 2016/2017 fick Brandson nya ägare och i mars öppnades kontor i Sundsvall och Göteborg.

– Vi är resultatinriktade i allt och utvärderar hela tiden för att bli ännu bättre. På bara några år har vi gått från ett litet entreprenörsföretag till att idag vara 20 anställda och ha kontor i fyra städer.

Målsättningen är att ta ledande position i branschen.

– Vi ska givetvis fortsätta den goda tillväxten. Utnämningen till Di Gasell bekräftar att vårt erbjudande ligger rätt på marknaden, målsättningen är såklart att bli utnämnda till Di Gasell även nästa år, säger Luca Di Stefano, VD Brandson.

Det här är ett Gasellföretag

För att räknas som Gasellföretag måste ett antal kriterier uppfyllas. De fyra senaste årsredovisningarna ligger till grund för bedömningen. Företaget ska ha:

  •  en omsättning som överstiger 10 Mkr
  •  minst tio anställda
  •  minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  •  ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  •  ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  •  i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  •  sunda finanser

För ytterligare information

Luca Di Stefano, VD, 0708-55 67 23, luca.distefano@brandson.se
Magnus Sjöbäck, presskontakt, 0704-45 15 99, magnus.sjoback@greatness.se