2017-08-31

Vi välkomnar Anton Björkman som ny Junior Sökspecialist

Bli partner till Brandson

Vi är glada att kunna utöka vår produktionsavdelning med ytterligare kompetens, den här gången med Anton Björkman som ny Junior Sökspecialist. Anton kommer närmast från avslutad praktik hos IHF Limited i Edinburgh där han ansvarade för utveckling av hemsidan och digital marknadsföring. Anton har en kandidatexamen från Stockholms Universitet inom digitala medier som kommer vara till stor nytta. Anton kommer vara en viktig del i den dagliga kundkontakten från produktionsavdelningen samt löpande utveckling av våra kunders tekniskalösningar.

Hej Anton! Vad roligt att du nu redan varit hos oss i 2 veckor! Hur känns det att vara en del av produktionsavdelningen?
Det känns jättebra! Det har varit väldigt mycket nytt att lära sig dessa två första veckor, många olika system och processer. Det går bättre och bättre för varje dag som går och jag kände ganska snabbt att jag började komma in i rollen. Jag har tagit över några befintliga kunder, men också några nya och fått arbeta med deras sökoptimering. Det känns bra att redan så tidigt få ta ansvar.

Det är ett väldigt lättsamt och trevligt gäng här på kontoret och jag har verkligen fått en bra start hos Brandson, nu hoppas jag på att det kommer fortsätta på samma spår framöver!

Vad ser du mest fram emot under hösten?
Det finns väldigt mycket att se fram emot, men allra främst ska det bli roligt att få arbeta med många olika kunder och se hur mina erfarenheter från min praktik samt utbildning kan hjälpa mig på vägen. Brandson expanderar väldigt snabbt just nu och det känns perfekt att få komma hit precis vid ett sådant tillfälle när mycket händer i företaget. Jag tror det kommer bli en väldigt spännande höst där det kommer vara mycket att göra och lära sig.

Terese Mårtensson

Operativt ansvarig

Tel. +46 (0) 73 502 73 67

E-post. terese.martensson@brandson.se