Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Annonsera på Internet"

Annonsera på Internet

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna leverera lyckad annonsering.

När det kommer till marknadsföring vet de allra flesta att man behöver och bör lägga stort fokus på att annonsera på Internet. Att annonsera på Internet är inte bara kostnadseffektivt och målgruppsanpassat, det är dessutom mätbart på ett sätt som inte hittas i andra kanaler.

På Brandson har vi många års erfarenhet av att annonsera på Internet. Vi har sedan 2009 hjälpt såväl små som stora företag att optimera sin digitala närvaro och vidare sin annonsering på nätet. Tack vare certifierade konsulter och egenutvecklade produktionssystem är vi en Officiell Google Partner i Norden och känner oss därför trygga i att säga att vi vet vad vi pratar om.

Annonsering på Internet betyder mätbara resultat

En stor fördel med att annonsera på Internet är som sagt att allt är mätbart och allt som ofta dokumenterat. Alltifrån klickbeteenden och visningsstatistik till målgruppsanalyser och konverteringssiffror är sådant vi fokuserar på och analyserar grundligt. Vårt mål är att hela tiden utveckla samarbetet och ta fram åtgärdsplaner och förbättringsmöjligheter utefter uppsatta affärsmål.

Att annonsera på Internet kan därför sänka Era totala annonskostnader rejält då resurserna läggs på rätt satsning, som ger rätt resultat.

Vidare är annonsering på Internet ett effektivt sätt att locka nya, relevanta besökare till Er webbplats då annonserna kan riktas så att Ni träffar Er specifika målgrupp eller segment. Ni kan välja mellan att annonsera lokalt, nationellt eller globalt. Att annonsera på Internet är dessutom flexibelt vilket ger Er möjlighet att synas vid precis rätt tillfälle.

Att annonsera på Internet kräver uppföljning

När det kommer till digital annonsering är det ofta inte svårt att spendera sina pengar. Utmaningen är att spendera dem på rätt sätt. Genom att ta hjälp av oss på Brandson får ni total kontroll över Er investering. Vi är noga med att både utveckla satsningen samt optimera den löpande hanteringen. Kontinuerlig uppföljning ger inte bara full kontroll på vart pengarna går, det ger också ett billigare snitt per besökare.

Det om något bör vara viktigt för varje företag som ska annonsera på Internet.

Lita på oss – vi kan digital annonsering!

Som erfarna konsulter, med enbart certifierade medarbetare, vet vi att det viktigaste är att driva relevant trafik utifrån en tydlig strategi och uttalad målgrupp. Därför har vi utvecklat våra arbetsmetoder sedan 2009 och blivit en Officiell Google Partner i Norden. När det kommer till att annonsera på Internet har Google en unik särställning.

Genom att välja oss väljer Ni egenutvecklade produktionssystem med kontroller för felmeddelanden, budget och rapportering. Ni väljer dessutom en personlig, duktig och ambitiös partner vars enda mål är att Ni ska lyckas med er annonsering.

Välkommen.

Vill du veta mer om att annonsera på Internet?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!