Annonsera på Google

Generera nya affärer med
Google Ads (AdWords)

Kontakta oss

Annonsering på Google är kostnadseffektivt

Att ha en tydlig och säljande hemsida är kanske det allra viktigaste för ett företag idag. På en klar andraplats kommer synlighet på Google. Oavsett om du är på jakt efter en fönsterputsare, en verkstad, ett par nya skor eller vill ha generella uppgifter för ett företag så är Google den naturliga platsen där vi söker efter den tjänsten/produkten vi behöver.

Därför är synlighet på Google otroligt viktigt. Detta kan givetvis göras på olika vis, och ett av de mest kostnadseffektiva sätten är att annonsera på Google, med Google Ads (AdWords).

Annonsering på Google med Ads sker via textannonser, så kallade sponsrade länkar, som syns ovanför och till höger om den organiska resultatlistan. Annonseringen triggas i och med att du lägger ett bud på specifikt utvalda sökord. När någon söker efter det du erbjuder, visas din annons i resultatfältet.

Att välja denna form av annonsering på Google är både smart och kostnadseffektivt. Du betalar endast när potentiella kunder klickar på din annons, samtidigt visar du upp ditt budskap mot rätt målgrupp, vid rätt tillfälle, på rätt plats.

Alexander Dypbukt
Alexander Dypbukt

Digital sälj- och marknadsstrateg

+46 (0) 73 600 16 84

alexander.dypbukt@brandson.se


Välj certifierade specialister för Er annonsering på Google

Har Ni aldrig tidigare annonserat på Google och vill få hjälp att komma igång eller har Ni annonserat på Google ett tag och vill få hjälp att ta annonseringen till nästa nivå? Oavsett vilka behov Ni har är vi på Brandson Er strategiska partner med lång erfarenhet och tjänster som vi utvecklat sedan 2009. Vi har enbart konsulter som är certifierade av Google och är Officiell Google Partner i Norden.

Som specialister har vi hjälp många företag i olika branscher med annonsering på Google, från mindre lokala kampanjer till stora nationella satsningar. Vi har egenutvecklade produktionssystem med inbyggda budgetkontrollsystem fel-kontrollsystem och rapporteringssystem för att säkerställa leveransen varje gång.

Kontakta oss för mer information

Annonsering på Google betyder mätbara resultat

En stor fördel med att annonsera på Google med Ads är att allt är mätbart och dokumenterat. Denna statistik analyserar vi, och tillsammans med grundliga djupdykningar i Google Analytics tittar vi på trafikflöden, klickbeteenden och konverteringsstatistik för att ta fram åtgärdsplaner och förbättringsmöjligheter utefter uppsatta affärsmål.

Att annonsera på Google kan därför sänka Era annonseringskostnader rejält då resurser läggs på satsningar som ger rätt resultat.

Vill du veta mer om oss på Brandson och hur vi kan hjälpa Er med effektiv och prisvärd annonsering på Google är Ni varmt välkomna att ta kontakt med oss. Våra certifierade experter hjälper Er att komma igång.

Vi tar gärna ett helhetsgrepp kring er annonsering och vill vara Er strategiska partner, så kontakta oss för ett första möte!

Brandson Ads

Läs mer om Brandsons tjänster