Om Brandson och vårt erbjudande

Du har troligtvis sökt efter

"Annonsera på Bing"

Annonsera på Bing

Vi sammanför olika kompetenser för att kunna en komplett annonsering.

Är det idag värt att annonsera på Bing när Google har den unika ställningen på marknaden? Vi på Brandson tror absolut att så är fallet. Vi har sett att trafiken på Bing är såväl relevant som köpstark.

Det är dessutom mindre konkurrens på Bing vilket bland annat leder till lägre klickpriser än i Googles annonsnätverk.

Vågar Ni annonsera på Bing själva?

Trots lägre klickkostnader och konverteringsstark trafik så kan det vara svårt att få ut det mesta ur sin investering. Det är ofta inte svårt att spendera sina pengar på annonsering, det svåra är att spendera dem på rätt sätt. Vi på Brandson har utvecklats sedan 2009 och har därför den erfarenhet som krävs för att nå rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Att optimera sina annonser på Bing kräver ett lite annorlunda tillvägagångssätt, kunskap som vi är övertygade om att vi besitter. Till vår hjälp har vi egenutvecklade produktionssystem med inbyggd fel- och budgetkontroll. Vi ser också till att Ni får skräddarsydda rapporter varje månad så att ni på nära håll kan följa den löpande annonseringen.

Behöver ni hjälp med att annonsera på Bing och vill komma i kontakt med en partner som ser till Era unika behov? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Brandson, vi ser framemot att lyssna på er!

Vill du veta mer om annonsering på Bing?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!