2017-04-05

Digital marknadsföring med Föreningen Ekonomerna

Igår var det fler än vanligt på kontoret då vi fick besök av en härlig skara från Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet. Just nu anordnar de ett projekt under namnet Career Choice SS17 där de under tio dagar lotsar ekonomistudenter i sina framtida studie- och yrkesval. Projektet omfattar ett flertal event hos olika företag där Brandson fick äran att representera marknadsföring.

Föreningen Ekonomerna är en ideell förening vid Stockholms Universitet med cirka 1800 medlemmar. I veckorna anordnar de ett projekt som de kallar Career Choice SS17, vars ändamål är att vägleda ekonomistudenter i de framtida studie- och yrkesval som de står inför.

Då syftet med Career Choice SS17 är att hjälpa studenterna att hitta den inriktning de framgent vill arbeta inom är tanken att varje event hos de medverkande företagen ska representera en inriktning var som finns att välja inom deras företagsekonomiutbildning.

Under gårdagen hade vi på Brandson äran att vara först ut att hålla ett inspirationsevent för de ambitiösa studenterna och representerade inriktningen marknadsföring.

Fredrik höll en kanondragning om Brandson och digital marknadsföring som väckte nyfikenhet och många intressanta dialoger, vilket ledde till en givande kväll för såväl studenter som oss på Brandson.

Ja jag vill komma!

Fyll i formuläret nedan så säkrar du din plats.

Hanna Bengtsson

Brandson Ads™

Tel. +46 (0) 70-280 90 95

E-post. hanna.bengtsson@brandson.se